eXtremLife

eXtremLife


  Regulament General

  Distribuiţi
  avatar
  dR3maR
  Admininistratori
  Admininistratori

  Mesaje : 22
  Data de inscriere : 23/01/2010

  Regulament General

  Mesaj  dR3maR la data de Sam Ian 23, 2010 12:26 pm

  Bun venit in comunitatea eXtremeLife. Inainte de a va incepe activitatea ca membru deplin, este important sa cunoasteti si sa respectati acest regulament. Absolut toate relatiile noastre pe acest forum se vor supune acestui regulament.

  Acest forum este guvernat de o serie de reguli clare, care trebuie respectate de catre toti membrii sai, din momentul in care se inregistreaza si isi creeaza un cont.
  Inregistrarea nu este necesara pentru a citi mesajele postate de membrii deja inscrisi, ci doar pentru a avea acces la anumite sectiuni, pentru a putea raspunde la mesaje, a putea descarca fisiere sau a avea dreptul de a deschide noi topicuri de discutii.

  Toti membrii inregistrati trebuie sa inteleaga ca utilizarea de catre ei a forumului nu este un drept, ci un privilegiu acordat de catre GraficCs, administratorii forumului rezervandu-si astfel dreptul de a-si selecta userii. Orice incalcare a prezentului Regulament permite moderatorilor sau administratorilor GraficCs sa dea avertismente si in cele din urma sa restrictioneze (la libera lor discretie) accesul membrilor in cauza, pe perioada nedeterminata.

  Nici un membru al forumului nu poate invoca drept scuza pentru incalcarea Regulamentului faptul ca nu stia de existenta lui. GraficCs isi asuma obligatia de a posta in permanenta un link catre prezentul Regulament pe pagina principala a forumului, astfel ca acesta sa poata fi usor identificat si citit.
  GraficCs are dreptul sa modifice oricand prevederile Regulamentului; recomandarea noastra este ca userii sa citeasca periodic prezentul document, pentru a cunoaste eventualele actualizari.


  Acest regulament este creat pentru toti utilizatorii forumului, pentru a reglementa activitatea lor si pentru a-i proteja de orice forma de abuz. Necunoasterea acestui regulament NU este o scuza.

  Pe forumul eXtremeLife urmatoarele activitati ale membrilor sunt strict interzise:

  a. crearea si folosirea de "clone" (mai multe conturi ale aceluiasi utilizator). Descoperirea de catre moderatori a acestor conturi va duce la suspendarea definitiva a conturilor clonelor si suspendarea pe o perioada de 15 de zile a contului principal.

  b. atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament
  civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.

  c. postarea de informatii, fisiere etc cu incalcarea dreptului de autor si a drepturilor conexe prevazute de Legea 8/1996, precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor. Toate drepturile de autor (copyright) asupra fotografiilor atasate in cadrul forumului apartin autorilor. Reproducerea lor (pe orice suport) fara permisiunea autorilor reprezinta o incalcare a legilor in vigoare. Daca doriti sa le folositi va rugam sa contactati autorii lucrarilor. eXtremeLife nu isi asuma in niciun fel obligatia de a proteja pozele afisate in cadrul forum-lui, de a despagubi autorii si nici de a ajuta autorii sa fie despagubiti pentru pagubele pe care le-au suferit.

  d. postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte care contravin legilor Romaniei (incluzand dar fara a se limita la informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei) sau care instiga la incalcarea acestor legi

  e. postarea aceluiasi mesaj sau postarea de mesaje similare pe mai multe topicuri de conversatie ("flood")

  f. postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul in cauza ("offtopic"). Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge aceste comentarii si de a da un avertisment userilor in cauza.

  g. scrierea mesajelor cu deformari ale limbii romane, de genul: tz, sh, k, etc. Pentru a se face mai bine intelesi, userii pot folosi diacritice. (ţ, ş, etc)

  h. folosirea abuziva a smiley-urilor in mesajele postate (iconitele animate), scrierea de mesaje alcatuite exclusiv din astfel de smiley-uri, scrierea exclusiv cu majuscule sau folosirea excesiva a culorilor

  i. postarea de reclame sub orice forma (inclusiv imaginile/link-urile din avataruri, semnatura, posturi ce nu au legatura cu subiectul...etc). Este interzisa postarea oricarui link din afara domeniului GraficCs in semnatura. In plus, este interzisa postarea de informatii ce pot fi considerate reclama, in cadrul rubricii "Locatie" (gen adrese web, etc)

  j. folosirea unui nickname asemanator cu unul deja existent (se poate crea confuzie), precum si folosirea drept nickname a numelui unei societati sau a unei pagini personale web (sanctiunea este banarea imediata)

  k. folosirea de proxy-uri anonime

  l. folosirea de catre minorii sub 16 ani a ariilor marcate cu un cerc rosu in care este inscris numarul 16

  m. atasarea de fisiere ce contin virusi, troieni, spyware, softuri comerciale fara licenta, crack-uri sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos ; in general este recomandat sa nu se ataseze
  nici un fel de fisier decat in cazul in care aceasta actiune are un fundament solid si este pe deplin justificata.

  n. trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate altor membri, chiar daca este facuta prin intermediul PM, trimiterea de "mailuri nesolicitate", "scrisori in lant" ori mailuri in masa, mesaje instant etc; este de asemenea interzisa publicarea, transmiterea sau referirea la orice joc de tip "piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.

  o. colectarea oricarui gen de informatie indentificabila personal de la utilizatori sau membrii ai forumului

  r. restrictionarea in orice mod a accesului altor membri la platformele de comunicatie puse la dispozitie de administratori prin intermediul forumului.

  s. folosirea de mijloace ce blocheaza si/sau restrictioneaza contorizarea userilor, afisarea mesajelor comerciale sau a contentului original al forumului.

  t. folosirea in semnatura a unor elemente (imagini, link-uri, etc) menite sa induca in eroare alti utilizatori ai forumului

  u. crearea unui blog pe aria dedicata cu scopul de a publica mesaje publicitare. Administratorii forumului isi rezerva dreptul de a sterge fara preaviz orice blog care nu respecta aceasta regula sau oricare alta prevedere din regulamentul forumului

  v. postarea de subtitrari, initierea sau intretinerea discutiilor despre acestea

  GraficCs isi pastreaza dreptul de a investiga si de a lua masurile legale cuvenite impotriva oricarei persoane care, in opinia sa discretionara, incalca aceste prevederi, incluzand, fara a se limita la aceasta, indepartarea continutului nepotrivit din cadrul forumului sau incetarea calitatii de membru a acestor persoane. In plus, in caz de suspiciune asupra legalitatii mesajelor postate, GraficCs isi pastreaza dreptul de a denunta situatia catre autoritatile in masura sa aplice legea, acest fapt implicand inclusiv divulgarea catre aceste autoritati a datelor personale ale celor in cauza.

  Prin postarea mesajelor dvs. pe forumul GFX sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Siteul sau tertii pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile de mai sus.


  Participarea la discutii este gratis si fara restrictii, in afara celor stabilite prin acest regulament. In momentul in care ati inceput sa postati pe forum, consideram ca ati fost de acord cu aceste reguli si va supuneti lor.

  Prima conditie in orice relatie (chiar si una pe un forum online) o reprezinta RESPECTUL. Fata de ceilalti membri si fata de echipa administrativa. Nu sunt permise mesajele de batjocora la adresa unui alt utilizator, nu se permit comentarii rasiste/xenofobe etc.

  Echipa administrativa are drepturi depline de administratie si responsabilitatea de a pastra aceasta comunitate la un nivel deosebit. Moderatorii si administratorii vor edita mesajele ce aduc ofensa, vor da avertizari sau vor interzice accesul in forum pe o perioada determinata sau pentru totdeauna membrilor care incalca acest regulament in mod grav.

  Echipa de moderatori raspunde pentru fiecare actiune fata de administratorul acestui forum. Daca sunteti de parere ca vi s-a adus o nedreptate, trimiteti un mesaj privat administratorilor in care sa va explicati situatia. Orice atac personal adresat unui moderator sau administratorului va duce la interzicerea accesului pe forum pe termen nelimitat.

  In momentul in care considerati ca un comentariu va aduce ofensa, contactati un moderator sau administratorul. NU replicati jignirilor in forum. Acest lucru va face parte din "flame war" si consecintele vor fi aceleasi ca si in cazul celui care a initiat atacul. Suntem siguri ca in timp vor aparea mici discutii, prin raportare discreta si discutii civilizate se pot insa rezolva.

  Mesaje pe forum de genul "de ce mi s-a sters postul .." nu sunt permise si vor fi sterse. Prin acceptarea termenilor si conditiilor de aici, acceptati de asemenea faptul ca aceatsa comunitate este condusa de moderatori cu drept deplin de editare si stergere.

  Mesajele postate reprezinta cartea de vizita a membrilor nostri, toata lumea va poate judeca dupa acestea. Incercati sa oferiti o imagine pozitiva.

  Mesajele fara valoare informativa (lol, Big Grin, ditto etc.) vor fi sterse fara nici un preaviz. Mesajele jignitoare vor fi editate sau sterse complet.

  Mesajele pe care le postati DEVIN PROPRIETATEA FORUMULUI IN MOMENTUL IN CARE LE-ATI POSTAT.

  Asta inseamna: aveti drept de autor, in ideea ca FORUMUL nu le poate publica ALTUNDEVA fara permisiunea voastra. Odata ce au fost insa postate, mesajele vor fi gestionate de echipa administrativa dupa cum considera de cuviinta.

  NU SE VOR STERGE MESAJELE IN EVENTUALITATEA PARASIRII FORUMULUI. Acestea vor ramane postate, singurul compromis fiind stergerea user-ului (la cererea sa) astfel incat sa se piarda orice legatura intre mesaje si el.

  NU solicitati stergerea mesajelor in eventualitatea parasirii forumului. Odata ce v-ati inregistrat si postati, ati acceptat termenii acestia si nu se vor face compromisuri.

  Intelegem ca nu puteti activa in forum 24/24. Suntem de asemenea constienti ca exista si vacante, probleme familiale etc. De aceea NU stergem conturi sau mesaje in momentul in care nu puteti fi activi. In clipa in care puteti sa continuati activitatea pe forum, trebuie doar sa va logati si veti regasi toate mesajele si setarile de forum.

  Participarea in forum este benevola si se poate incheia cu acordul partilor, sau prin banare.

  Banarea din forum nu este subiect de discutie si contestatie si survine atunci cand echipa de administrare considera ca participarea unui membru in comunitate este neavenita si nedorita.

  Orice incercare de a trece de aceasta interdictie, de a "sparge" codurile de acces sau de a face rau comunitatii se va anunta organelor in masura, pentru a se lua masurile legale necesare.

  Semnatura: membrii forumului nostru pot posta semnatura si avatar, pentru a se distinge de altii. Semnatura poate contine 2 link-uri.

  Nu sunt permise LINKURI AFILIATE. In orice moment administratorul isi rezerva dreptul de a modifica semnatura membrilor fara preaviz sau motivarea actiunilor.

  Nu permitem promovarea unor surse XXX, warez, hack si altele similare.

  NU se foloseste semnatura pentru a posta mesaje referitoare la alti membrii ai forumului. Daca aveti o problema personala cu un alt membru, rezolvati-o in privat (in afara forumului). Nu pe forum sau prin mesaje in semnatura.

  Semnaturile care incalca regulamentul se vor edita si utilizatorul va fi avertizat. In caz de recidiva cel in cauza va pierde total dreptul de semnatura pe forum.

   Acum este: Lun Ian 21, 2019 4:13 am